God klädsmak

Jag har alltid ansett mig ha ganska god och sofistikerad klädsmak. Så har det varit under i princip hela mitt vuxna liv. Så har jag också tagit min klädsel på största allvar sedan mycket länge och lagt en procentuellt ganska stor andel av min disponibla inkomst på kläder och liknande. Främst är jag svag för skräddarsydda plagg av klassiskt slag, på det stora hela är jag ganska konservativ i min klädsmak och köper främst mer sobra och stilrena kreationer. Ändå och det här kan tyckas vara en smula paradoxalt så är mitt favoritplagg alla kategorier en t-shirt med tryck. Mer specifikt är det fråga om en ren reklamtröja för ett gammalt företag som troligtvis lade ner någon gång på åttiotalet. Den har en toksnygg logotyp och passar mig så perfekt att man nästan skulle kunna tro att tröjan är skräddarsydd efter mina mått. Så är det dock inte, den är bara väldigt snygg.

This entry was posted on Tuesday, January 22nd, 2013 at 1:45 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply