Blåser och drar kallt i mitt hus

Jag tror att vi ha för tunn eller möjligtvis skadad isolering i vårt hus här. För det känns verkligen som att der drar och blåser kallt rätt ofta vilket det om jag förstått saken rätt inte ska göra i ett välisolerat hus. Kanske borde låta någon som har koll på isolering och snickeri i största allmänhet undersöka saken lite närmare innan det händer något värre här. Jag har ju inte någon som helst aning om hur det ser ut i väggarna och golven hemma, isolering kan vara helt förstörd egentligen utan jag vet om det och kanske finns det ingen som helst möjligt att styra upp detta utan att renovera hela kåken och det vore verkligen jobbigt på alla sätt och vis. Något sådant får bara inte hända, helst inte i varje fall. Men om jag ingriper nu och anlitar en bra hantverkare kan alt går att fixa relativt smärtfritt.

This entry was posted on Thursday, February 7th, 2013 at 10:48 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply