En utomordentligt bra kurs

Jag var på en utomordentligt bra kurs i HLR och första hjälpen tillsammans med mina arbetskamrater för ett par veckor sedan. Måste verkligen säga att det var en mycket givande och intressant kortutbildning som gavs av Master Training (ni kan läsa mer om den genom att klicka här). Ja alltså, mina ögon öppnandes verkligen och jag vet nu hur viktigt är att kunna ge snabbt och effektiv hjälp till en person som plötsligt insjuknat, särskilt om det är något hjärtrelaterat problem som ligger bakom. Kan innebära skillnaden mellan liv och död och därför är jag av den bestämda uppfattningen att kursen av det här slaget borde vara obligatoriska för alla vuxna. Det verkar dock rätt osannolikt att ett sådant beslut fattas så man får helt enkelt ta eget ansvar och se till att lära sig de här kunskaperna om man inte som jag har förmånen att jobba på ett företag som bryr sig.

This entry was posted on Friday, March 8th, 2013 at 1:38 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply