Bra med chefsutbildning

På mitt jobb så var den personen som skulle bli chef tvungen att gå igenom en chefsutbildning på Advantum kompetens innan han började. Jag tyckte att det var riktigt bra, jag gillade faktiskt inte han som de hade valt så mycket innan, men efter han hade gått den där utbildningen så tyckte jag att han hanterade jobbet riktigt bra faktiskt. De gjorde ett bra val ändå, han kanske inte passade att jobba under någon. Vissa kanske bara är bättre om de får leda folk än om de ska bli ledda själva, ibland känner man ju att det kanske är bäst om man både kan bli ledd och leda men det är ju onekligen så att en människa passar bättre som antingen det ena eller det andra. Det är i alla fall så jag förhåller mig till saken i fråga och jag tror säkerligen att folk håller med mig.

This entry was posted on Friday, December 13th, 2013 at 12:46 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply