Rädd för el

Ibland så är man ju väldigt rädd för saker som egentligen är ganska orationella att vara rädd för. Jag vet att det exempelvis är väldigt många som är rädda för clowner men hur många är det egentligen som skadas av clowner. Då är min rädsla lite mer rationell, jag är nämligen väldigt rädd för el och tycker det är läskigt att bara sätta in en kontakt i ett eluttag. Det är faktiskt riktigt obehagligt, en gång har jag fått en stöt och det var hur jobbigt som helst. Hur som helst så har jag installerat en jordfelsbrytare nu, eller jag och jag, jag frågade min kompis Sara om hon kunde göra det åt mig och hon var så pass snäll så hon gjorde det utan att klaga alls. Hon vet ju själv att jag är väldigt rädd för el och det var snällt.

This entry was posted on Thursday, May 15th, 2014 at 11:50 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply